• den 22. april 2022

Bestyrelsesmøde Bartholine Jørgensens Minde den 13. april 2022

Afholdes hos Lars, have 128

Deltagere: 

Jeppe, Lisa, Lars og Charlotte 

Referat: 

  1. Der er havesyn d. 11. maj, hvor der vil være fokus på, at der er lagt grus i hullerne på egen halvdel af vejen. Derudover vil der være fokus på bredden på havelåger, da der ses en tendens til at havelågerne bliver bredere og bredere. Havelåger må maksimalt være 165 cm bredde. Derudover vil det lige blevet tjekket, at der er husnummer på matriklen.
  1. Der vil blive bestilt grus til området ved lågen ved Annebergstien samt ved området til højre for indgangen til haveforeningen inden havesyn.
  1. Vi har fået en ny type containere til haveaffald på prøve efter ønske fra Marius Pedersen. Efter aftale med Marius P, skulle vi komme med en tilbagemelding på om de nye containere fungerede for os. Vi har meldt tilbage at vi ønsker dem vi har været vant til at få, da de andre er besværlige at fylde og vi har en oplevelse af at der ikke er samme plads i dem.
  2. Muligheden for at opsætte bord og bænke ved siden af molokkerne til fælles afbenyttelse afsøges i den kommende tid.
  1. Der er så småt kommet gang i havesalget igen, og vi skal til at bruge ventelisten til at finde mulige købere til de haver.
  2. Vi afventer fortsat tilbud på ny låge ud mod Annebergstien.

Næste møde er onsdag den 11. maj, men vi har endnu ikke aftalt hos hvem. Vi mødes kl. 16.00 ved lågen til Annebergstien.

De Bedste Forårshilsner  

Bestyrelsen