• den 13. juli 2023

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. juli 2023

Deltagere: 

Charlotte og Lars 

Afbud:

 Lisa, Jeppe, Lotte, Kit og Jill 

Havesyn og hækkeklipning: 

De fleste er nået i mål, dog er flere hække alt for brede. Det skal være således at man kan komme igennem foreningen i udrykningskøretøj, og der er flere steder hvor det er lidt svært. Så igen vær opmærksom på dette til september klipningen. Vi vil i august være opmærksom på hvilke hække der er meget for brede og tage kontakt til den enkelte have. 

Container: 

Desværre har vi fået noget små containere til sidste container dag, dette har vi klaget over. Det var desuden en vikar eller lign. Som kom med dem, og ikke alle låse passede, så måske der var gået lidt for meget ferie i den. Men de er orienteret om at sådanne containere behøver de ikke sætte ud til os igen. 

Parkering i haveforeningen: 

Det er FORBUDT at parkere i haveforeningen. Af/på læsning er tilladt. Det gælder hele foreningen, også i de små indhak der er. Udrykningskøretøjer skal kunne komme rundt i foreningen. Også gælder reglerne for alle, men det har en dominoeffekt når én ser der holder en bil, så bliver man selv fristet… 

Rotter: 

Flere og flere oplever at have rotter i deres haver. Det er bare så smadder træls og ulækkert, og man har altså en ansvar i at få handlet på det. Man kan kontakte kommunen direkte på deres hjemmeside, eller kontakte A/S Mortalin på 88420000, så kommer de ud med fælder. Det koster ikke noget at tage kontakt eller få dem ud. Så få endelig handlet på det, så vi kan komme af med dem igen. 

Næste havesyn og bestyrelsesmøde er onsdag den 9. august. Her holdes mødet hos kasseren Lisa i nr. 3. 

Rigtig god sommer til alle ☺ 

Mvh Bestyrelsen