• den 21. maj 2018

Børnedag var en stor succes

Lørdag den 19. maj afholdte vi med stor succes børnedag for første gang.

Det var Charlotte fra have 8 der havde fået ideen til arrangementet, fordi hendes datter savnede flere legekammerater, når de var i haven. Og hvor er det fantastisk med initiativrige medlemmer, tak for det! 🙂

Dagen startede med en skattejagt, hvor der skulle samles ledetråde fra haver rundt omkring i foreningen. Det var en god måde at få børnene i gang på og de var lynhurtige til at regne de forskellige gåder ud, der udløste en ledetråd. Da alle ledetrådene var samlet skyndte børnene sig tilbage til haven, hvor de stykkede ledetrådene sammen til et billede, der viste hvor guldskatten var gemt. Skatten viste sig, til alles store glæde, at være en kæmpe krukke med slik!

Efterfølgende blev der leget, hygget og spist massere af slik, popcorn og Jonnas hjemmebagte kage. Der var også slushice i dagens anledning, hvilket passede perfekt til det flotte solrige forårsvejr.

Vi håber at alle børnene havde en god dag – og at der blev dannet nye venskaber. Jeg har i hvert fald allerede set 2 piger, der ikke kendte hinanden inden arrangementet, hoppe på trampolin sammen… 😀

Der skal lyde et særligt stort tak til Aalborg Kommune for lån af have 12. Det er en fantastisk have i har til ungerne og vi kan godt forstå at i nyder at være der. Vi kommer gerne på besøg igen en anden gang! Der skal også lyde et stort tak til de haveejere der åbnede deres havelåger for børnene og inviterede indenfor til skattejagt. Og så selvfølgelig tak til alle der har været med til at arrangere dagen og de familier og børn der mødte op.

De varmeste sommerhilsner fra Bestyrelsen.

Ps. Her er lidt stemningsbilleder fra dagen…