Venteliste i Bartholine Jørgensens Minde

Vil du gerne købe en kolonihave i vores haveforening, så har vi en venteliste, hvor du kan blive skrevet op. Der er mulighed for at komme på ventelisten 1 gang årligt, den 01.06. Det koster et årligt gebyr på kr. 200.

Du vil komme på listen efter ”først-til-mølle-princippet”. Bemærk at vi ønsker henvendelser pr. mail og ikke pr. telefon.

Din optagelse på ventelisten, vil træde i kraft, når du har indbetalt gebyr, dog skal du være opmærksom på at overholde betalingsfrist, som er 6 hverdage efter din bekræftelsesmail på din plads på ventelisten. Så frem der ikke betales, vil tilmeldingen blive annulleret.

Når der bliver en have ledig, vil du blive kontaktet af et medlem fra bestyrelsen i vores forening og blive guidet til, hvornår/hvordan du skal forholde dig.

Der er kun åbent for at komme på ventelisten 1/6, ved kontakt til os på andre tidspunkter kommer man ikke på ventelisten.

Bemærk: du skal have folkeregister adresse i Aalborg kommune.

PROCEDUREN:
Sende en mail til ventelistebartholine@gmail.com med dit navn, adresse, tlf.nr. og mail
Du vil modtage et mail med indbetaling af gebyr på 200 kr. på vores konto nr. og frist for betaling, som er indenfor 6 dage.
Når du har indbetalt vil du få en bekræftelse på du er optaget og få oplyst dit medlemsnummer.
Du bliver kontaktet når vi har en have ledig, med tidspunkt for fremvisning.

Ved din tilmelding vil du samtidigt blive modtager af Havebladet.

God jagt

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen